by Nikola
Vučković

Restoran Sapori di Spirito Santo provodi neka od najcjenjenijih jela kako internacionalne, tako i lokalne domaće kuhinje. Sa iznimnim naglaskom na lokalne, domače, sezonske i svježe namirnice, svako jelo na meniju formirano je i sprovedeno sa velikim poštovanjem i ljubavlju prema samoj prirodi, jer je u konačnici priroda jedini i stvarni umjetnik. Svako jelo na meniju po barem jednoj komponenti, predstavlja dio Hrvatske. Kamenice koje koristimo dolaze nam iz Limskog kanala, koji se nalazi u Istri. Janjetina nam dolazi svježa sa lokalnih otoka i primorja, dok nam divlji kunić dolazi iz naše prekrasne Slavonije. Ribu i sve morske plodove, naravno, nabavljamo lokalno i sukladno ulovu toga dana.

Restoran Sapori di Spirito santo omogućuje Vam da uživate u bogatoj ponudi doručka koji naši vrijedni zaposlenici pripremaju svakog jutra svježe i posebno za
Vas. Doručak se sastoji od lokalnih sastojaka koji su nam uvijek odstupni te doručak sam po sebi govori puno o podneblju u kojemu se nalazimo. Okusite najbolje od Istre.

pon. – ned.
od 18.00 do 23.00

Doručak za goste koji nisu u hotelu, 8:00 – 12:00

Rezervacije: info@hotel-spiritosanto.com | M: +385 99 4354 333

Kulinarska izvrsnost

Uživajte u mediteranskom
vjetru

Ono po čemu se restoran najviše ističe je to da je svaka sitnica pripremljena i prigotovljena vlastoručno. Svako jelo i svaki tanjur, svaka komponenta doručka, sve je domaće i napravljeno je u našoj kuhinji. Uživajte u domaćem kruhu te ostalim specijalitetima kuće svakoga dana.

Taste
&
Fusion

Lokalna nabava

Svježa roba od lokalnog poljoprivrednika
ili ribara

Hotel Spirito Santo se ponosi time što koristi samo najkvalitetnije sastojke za naš doručak i restoran Sapori di Spirito Santo, svi pažljivo odabrani od lokalnih dobavljača. Voće i povrće dostupno u našoj klimi nabavljaju se s lokalne tržnice u Rovinju, osiguravajući svježinu i podržavajući lokalnu zajednicu. Za naše mliječne proizvode, partneri smo s mliječnim brendom Latus, malim obiteljskim poslom smještenim u srcu Istre. Neodoljivi mirisi i okusi istarskog pršuta koje poslužujemo dolaze od Prosciutto Residence Jelenić, još jednog cijenjenog objekta smještenog u srcu Istre, točnije u Sv. Petru u Šumi. Dodatno, ostali suhomesnati proizvodi koji se nalaze u našem hotelu dolaze od malog obiteljskog posla Buretic Bregi, smještenog na padinama planine Učka. Posvećeni smo podršci i promicanju manjih lokalnih proizvođača u svakom aspektu našeg poslovanja.

Ritual
of clean
relaxation
with the smell
of the
Mediteranian
sea

Deserti

Okus domaće pripreme

Naši deserti također su bazirani na lokalne sastojke i namirnice koje su nam dostupne sukladno o sezoni i sukladno našim lokalnim dobavljačima.

Where
every
flavor
tells
a Story

Olive oil EX

Okus domaće pripreme

Maslinik hotela Spirito Santo smješten je u neposrednoj blizini Rovinja, na plodnoj i cijenjenoj istarskoj zemlji. Protežući se na otprilike 30 maslina, naš maslinik se pažljivo održava kako bi se osigurala najveća kvaliteta naših maslina. Svaki plod pažljivo se ručno bere, minimizirajući moguće oštećenje i čuvajući integritet ulja. Naše maslinovo ulje dobiva se izravno iz ploda masline putem postupka hladnog prešanja, metode poznate po svojoj sposobnosti proizvodnje najčišćeg i najkvalitetnijeg ulja. Ovaj strogo mehanički postupak osigurava da se ne koriste kemijski ili biokemijski postupci, rezultirajući potpuno prirodnim proizvodom izvanredne kvalitete. Ponosimo se pružanjem našim cijenjenim gostima priliku da okuse izvrsnost našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Ovo izvrsno ulje može se doživjeti u svojoj punoj slavi u našem poznatom restoranu, Sapori di Spirito Santo.

Spirito Santo
home
made
Olive oil
EX

Galerija

Vidite sve…

Uzmite vremena da pogledate galeriju…

view
the hotel
presentation
video
pogledajte
video
prezentaciju
hotela