Spirito Santo
Palazzo Storico

Sobe

INTERIJER PO MJERI

Hotel Spirito Santo Palazzo Storico nalazi se u staroj jezgri grada Rovinja. Sastoji se od tri kuće koje datiraju od dvadesetih godina 19. stoljeća, te su pripadale uglednoj talijanskoj obitelji. Kuće su, posljednjih godina, bile napuštene i u vrlo lošem stanju, no vlasnik je prepoznao potencijal da ih ponovo oživi u novom svijetlu i učini boutique hotel. Zgrade su pažljivo obnovljene i sada tvore koherentnu arhitektonsku cjelinu. Na rapolaganju je sedam dvokrevetnih soba, različitih veličina, pojedine sa terasom i pogledom na more i grad. Sve sobe opremljene su pažljivo dizajniranim namještajem, koji gostima pruža najbolju udobnost po zahtjevima sadašnjeg doba u dodiru sa prošlosti i istarskom tradicijom.

ODABERITE SOBU

Monte

28 m² SOBA

TERASA

Svijetla i prostrana soba, veličine 28m2, s udobnim francuskim krevetom, krovnom terasom i prekrasnim pogledom na more i stari grad sa crkvom Svete Eufemije. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, ručnici i torba za plažu.

Casale

22 m² SOBA

TERASA

Veličine 22 m2 i terasom veličine 8,5 m2, dvokrevetna soba s ugodnim francuskim krevetom koja se nalazi na drugom katu hotela. Iz sobe se pruža pogled na more i grad sa crkvom Svete Eufemije. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, ručnici i torba za plažu.

Trevisol

28 m² SOBA

Veličine 28 m2, jedna je od naših najprostranijih soba koja sadrži autentičnu obnovljenu fresku. Nalazi se na drugom katu. Iz sobe se pruža pogled na more i središte grada sa crkvom Svete Eufemije. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, ručnici i torba za plažu.

Montalbano

19 m² SOBA

TERASA

Veličine 19 m2, te terasom veličine 8 m2, dvokrevetna je soba s ugodnim francuskim krevetom koja se nalazi na prvom katu hotela. Na maloj terasi s pogledom na atrij hotela možete doživjeti tipičnu mediteransku atmosferu. Na rapolaganju su: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, ručnici i torba za plažu.

Santa Croce

19 m² SOBA

Veličine 19 m2 , svijetla dvokrevetna soba s udobnim francuskim krevetom i 2 krovna prozora. Nalazi se na trećem katu hotela, a iz malog prozora pruža se pogled na more i središte starog grada. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, ručnici i torba za plažu.

Grisia

28 m² SOBA

Veličine 28 m2, dvokrevetna soba s udobnim francuskim krevetom i naša najautentičnija Istarska soba sa očuvanim kamenim podom i kaminom. Nalazi se na prvom katu hotela s pogledom na unutrašnji atrij. Iz dnevnog dijela možemo promatrati događaje na tipičnoj rovinjskoj ulici. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.

Carera

19 m² SOBA

LOGGIA

Veličine 19 m2, je udobna dvokrevetna soba s francuskim krevetom kojoj pripada loža veličine 7 m2 sa dvosjedom koji se može koristiti i kao pomoćni ležaj. Nalazi se na prvom katu i ima pristup unutarnjem atriju i terasi. Na raspolaganju su: mini bar, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.