nature
beach
night life
sea
shopping

Rovinj je grad koji nudi poduži izbor sportskih i rekreacijskih aktivnosti. Gosti koji vole pasivniji oblik rekreacije zasigurno će odabrati duge šetnje uz more po parku prirode „ Zlatni Rt“ koji je nadomak starogradskoj jezgri. Zahtjevnijim sportašima Rovinj nudi: jedrenje, ronjenje, sportski ribolov, veslanje, vožnju kajakom, slobodno penjanje, biciklizam, jahanje i trčanje odnosno popularni joging, duž uređenih pješačkih staza uz more.

Plaže

NESKONČNOST

Rovinj posjeduje brojne plaže gdje svatko može pronaći mjesto za sebe. Najbliža plaža hotelu Spirito Santo Palazzo Storico je plaža “Monte”, smještena ispod crkve Sv. Eufemije udaljena svega 7 minuta hoda od hotela. Ova stjenovita gradska plaža omiljeni je izbor lokalnih stanovnika. Plaža Mulini u uvala Lone je atraktivna šljunčana plaža u neposrednoj blizini centra grada i luksuznih hotela. Plaža je idealna za sve one koji žele uživati na ležaljci pod suncobranom i ispijati koktele u baru na plaži. Zlatni Rt i Škaraba su prirodne, kamene plaže u šumovitom parku Punta Corrente udaljenom svega 1 km od hotela. To su plaže kamenitih površina, okružene zelenim livadama za sunčanje i mnogim skrivenim uvalama, za one koji žele uživati u intimi vlastite privatnosti. Plaže na otocima Sv. Andrija (Crveni otok) i Sv. Katarina dostupne su brodovima koji polaze svaki sat iz gradske luke.

Izleti

U OKOLINI

Limski kanal
Venecija
Postojnska jama
Park Histrica Aromatica
Jama Baredine

Gostima je na raspolaganju profesionalni vodič.

Kupovina

NEŠTO ZA SVAKOG

U starom dijelu Rovinja gosti mogu posjetiti male trgovine, umjetničke galerije, simpatične suvenirnice, zlatarne i šarenu gradsku tržnicu sa svježim voćem, povrćem i istarskim specijalitetima kao što su maslinovo ulje, tartufi, razni začini, med i rakija. Također, uz šetnicu u novoj gradskoj marini nalaze se brojne trgovine sa poznatim, brendiranim proizvodima.

Ulice

ROMANTIČNE ULICE

Grad Rovinj je najromantičniji grad istarskog poluotoka. Svoj romantičan izgled Rovinj duguje skučenom prostoru, koji je uvjetovao gradnju zbijenih kuća, uskih ulica i malenih trgova koji su i dandanas ostali nedirnuti. Gradom dominira barokna crkva Svete Eufemije, zaštitnice grada.

Noćni život

UŽIVANJE

Rovinj nudi manje lounge barove i klubove žive glazbe. Većina barova ostaje otvorena do 2 ili 3 sata ujutro. Za mirniji noćni izlet isprobajte dugu večeru u brojnim konobama i restoranima s vrhunskom kulinarskom ponudom.

Dogođaji
&
koncerti
u
hotelu