Palazzetto
Palazzo Storico

Suite

INTERIJER PO MJERI

Palazetto Spirito Santo nalazi se u nizu starogradskih kuća iz 20. stoljeća u starom dijelu grada Rovinja, udaljen tek 50 metara od hotela Spirito Santo Palazzo Storico. Sastoji se od četiri prostrane suite od kojih svaka ima predivan pogled na more i direktan pristup liftom iz prizemlja. U prizemlju se nalazi doručkovaona sa kamenim istarskim kaminom i prostranom terasom, gdje gosti mogu uživati u doručku sa pogledom na stari grad i more.

ODABERITE SI SUITO

Valdibora

36 m² SUITA

Svijetli i prostrani suite veličine 36 m², s udobnim francuskim krevetom i dvosjedom koji se može koristiti i kao pomoćni ležaj. Nalazi se u prizemlju i ima pogled na more i tipičnu rovinjsku ulicu. Na raspolaganju su: mini bar, aparat za kavu, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.

Bregovita

39 m² SUITA

Svijetli i prostrani suite veličine 39 m², s udobnim francuskim krevetom i dvosjedom koji se može koristiti i kao pomoćni ležaj. Nalazi se na prvom katu i ima izravan pristup liftom. Liftom je povezan sa doručkovaonom i prostranom terasom. Na raspolaganju su: mini bar, aparat za kavu, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.

Fontana

39 m² SUITA

Svijetli i prostrani suite veličine 39 m², s udobnim francuskim krevetom i dvosjedom koji se može koristiti i kao pomoćni ležaj. Nalazi se na drugom katu i ima izravan pristup liftom. Liftom je povezan sa doručkovaonom i prostranom terasom. Na raspolaganju su: mini bar, aparat za kavu, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.

Sv. Eufemija

39 m² SUITA

Svijetli i prostrani suite veličine 39 m², s udobnim francuskim krevetom i dvosjedom koji se može koristiti i kao pomoćni ležaj. Nalazi se na trećem katu i ima izravan pristup liftom. Liftom je povezan sa doručkovaonom i prostranom terasom. Na raspolaganju su: mini bar, aparat za kavu, sef, TV, WI-FI, ručnici i torba za plažu.