Dimenzija gostoljubivosti

Aktivnosti

Rovinj je grad koji nudi širok izbor sportskih i rekreacijskih aktivnosti. Gosti koji vole lagani oblik rekreacije sigurno će uživati u dugim šetnjama uz more, kroz park “Zlatni rt”, koji je blizu starog grada. Za zahtjevnije sportske entuzijaste, Rovinj nudi: jedrenje, ronjenje, sportski ribolov, veslanje, kajaking, slobodno penjanje, biciklizam, jahanje i trčanje duž uređenih staza za skijaško trčanje.

Plaže

skrivene uvale i
ugodne šetnje uz more

Rovinj ima plaže za svaki ukus. Najbliža plaža Spirito Santo Palazzo Storico je plaža “Monte”, smještena ispod Crkve Sv. Eufemije, samo 7 minuta hoda od hotela. To je stjenovita gradska plaža, omiljeno mjesto lokalnog stanovništva. Plaža Mulini i uvala Lone su nove šljunčane plaže u neposrednoj blizini centra grada, blizu luksuznih hotela. Plaže su savršene za sve one koji žele iznajmiti ležaljku i popiti koktel u Beach baru. Zlatni Rt i Škaraba su divlje plaže u šumskom parku udaljene 1 km od hotela. To su plaže s stjenovitim površinama, zelenim travnatim površinama za sunčanje i mnogim skrivenim uvalama, za one koji žele uživati u intimnosti. Do plaža na otocima Sv. Andrije (Crveni otok) i Sv. Katarine vozi brod svaki sat iz gradskog pristaništa.

Happines
comes in
waves

Izleti

u okolici

Istarska tura

Istarska tura sa privatnim vozačem gdje ćete imati priliku upoznati i posjetiti neke od najmanjih i najlijepših istarskih gradića kao što su Motovun i Grožnjan, posjetiti neke od najmodernih istarskih vinarija i degustirati vrhunska domaća vina.

Vožnja brodom

Privatna vožnja brodom rovinjskim arhipelagom, Lim fjordom ili Brijunima kreirana po vašim željama i preferencijama. Upoznajte jedinstvene rovinjske otoke, doživite najromantičniji zalazak sunca, a uz malo sreće, pogled na delfine će zasigurno ostaviti nezaboravan osjećaj.​

Lov tartufa

Sastajanje s privatnim vodičem u mjestu Livade, od kud nastavljate svoju rutu prema područjima i šumama bogatim ovim podzemnim blagom, tartufima.

Tura po Brijunima

Upoznajte ovaj jedinstveni Nacionalni park. Otok nudi razne aktivnosti poput razgledavanje Velikog Brijuna, golfa, ronjenja, bicikliranja i slično.

Jama Baredine

Smještena kod Poreča, jama Baredine je prvi speleološki lokalitet u Istri uređen za turističku namjenu. Za vrijeme obilaska jame spuštate se do podzemnog jezera na dubini od čak 60 metara!​

Postojnska jama

Najveća turistička špilja u Europi! Špiljski sustav koji se proteže kilometrima koji ćete obići jedinstvenom vožnjom vlakićem.

Lokalna gradska tura

Upoznajte povijest grada Rovinja sa vodičem. Istražite i najskrivenije kutke grada i saznajte nešto novo!

Samostalna tura

Ako imate vlastito vozilo i želite u samostalnom aranžmanu krenuti u avanturu istraživanja okolice, naš tim je na usluzi da vam pruži najbolje moguće savjete.

​​

Sve navedene aktivnosti mogu se rezervirati i organizirati od strane tima hotela Spirito Santo.

Organisation
at the
right
time

Što raditi

nešto za svakoga

Shopping

U starom dijelu grada možete posjetiti male trgovine, galerije umjetnosti, suvenirnice, trgovine nakita i zanimljiv gradski market s svježim voćem, povrćem i istarskim specijalitetima poput: maslinovog ulja, tartufa, začina, meda i rakije. Duž šetnice nove marine dostupne su nove trgovine s proizvodima visokokvalitetnih marki.

Romantična ulica

Rovinj je najromantičniji grad na istarskom poluotoku. Rovinj svoj romantični izgled duguje malom prostoru, što je utjecalo na izgradnju skučenih kuća, uskih ulica i malih trgovačkih centara, koji su ostali netaknuti do današnjeg dana. Grad dominira barokna crkva sv. Eufemije, zaštitnice grada.

Noćni život

Rovinj nudi manje lounge barove i klubove s ​​živom glazbom. Većina barova ostaje otvorena do 2 ili 3 ujutro. Za mirniji noćni izlet, isprobajte dugo večeru u mnogim tavernama i restoranima s vrhunskom kulinarskom ponudom.

basicOkvir okvtd3
Events
&
concerts

Galerija

vidite sve...

Uzmite vremena da pogledate galeriju…

view
the hotel
presentation
video
pogledajte
video
prezentaciju
hotela