IZLETI

Izleti brodom: Otkrijte ljepote otoka rovinjskog arhipelaga brodskom vožnjom! Također postoji mogućnost noćnih izleta brodom, razgledavanjem podmorja.

Limski kanal: je zaštićeni krajolik specifične flore i faune, poznat  i kao uzgajalište školjki (ostriga i dagnja). Svojevremeno je tu bilo sagrađeno pravo vikinško naselje kao kulisa za film „Dugi brodovi“ s Richardom Widmarkom u glavnoj ulozi. Dužina kanala iznosi 9 km.

Brijuni: Brijunski otoci bili su naseljeni još od rimskih vremena. Za Brijunske otoke su vezani počeci istarskog turizma, zahvaljujući inicijativi baruna Von Kupelwiesera. Svakog ljeta kazališna skupina ULYSSES daje predstave na otvorenom u jedinstvenom ambijentu.

Venecija: jednom tjedno iz rovinjske gradske luke možete posjetiti jedan od najljepših gradova svijeta- Veneciju. Svim ljubiteljima kulture i umjetnosti to je izuzetan doživljaj.

Izleti kopnom:

Park Histria Aromatica: park s uređenim šetnicama kao i plantažama i vrtovima s više od 300 vrsta autohtonog, aromatičnog, začinskog i ljekovitog bilja, maslinika i vinograda čini prirodni raj za sva osjetila.

Špilja Baredine: pet bogato ukrašenih dvorana i podzemno jezero čine zanimljivost ove špilje. Ovdje obitava čovječa ribica (proteus anguinus laurenti), endem. Na raspolaganju gostima stoji specijalizirani vodič.